/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Câteva gospodării de la Rezina și Ștefan Vodă, afectate de o ploaie puternică. Salvatorii au intervenit de urgență

27 iunie 2021, ora 10:15

Ploaia puternică de ieri, 26 iunie, a inundat mai multe gospodării din sudul țării. Astfel, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru lichidarea consecințele.

Pompierii din cadrul Unității de salvatori și pompieri Rezina au pompat apa din două gospodării din localitatea Pripiceni- Răzești, iar în localitatea Volintiri, raionul Ștefan Vodă, salvatorii au intervenit pentru a evacua apa din subsolul unei case de locuit.

Pe parcursul serii, angajații Inspectoratului au evacuat nămolul și apa care s-a scurs în urma precipitațiilor abundente. Salvatorii au utilizat motopompe și au eliberat gospodăriile afectate de volumul de apă care a pătruns în urma ploilor.

La fața locului lucrează Comisiile pentru situații excepționale pentru estimarea pagubelor înregistrate. În ultimele 24 de ore, angajații IGSU au intervenit în 48 situații de risc.

Precipitațiile din ultima perioada au creat prejudicii în mai multe localități din țară. Totodată, au fost distruse sute de hectare de culturi agricole și livezi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram