/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/HOROSCOP/ Racii ar putea avea parte de momente ciudate, iar scorpionii ar fi bine să își tempereze pornirile războinice

missing
28 iunie 2021, ora 08:57

Este o zi în care racii ar putea avea parte de momente destul de ciudate, iar leii ar fi de dorit să țină cont de părerile celor din jur. Scorpionii ar fi bine să își tempereze pornirile războinice și să evite conflictele, mai ales în cuplu. De ce zi va avea parte fiecare zodie, vedeți în previziunile astrale pentru luni, 28 iunie, potrivit Libertatea.

Horoscop Berbec – 28 iunie 2021: Poate fi o zi care să te pună pe gânduri foarte serios, pornind de la situații pe care nu le poți controla și care evoluează spre conflicte stupide.

Horoscop Taur – 28 iunie 2021: Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi, ca să nu ajungi să te lași cuprins de nervi, ar fi să-ți vezi de treabă și să îi lași în pace pe cei din jur, mai ales pe cei care sunt nervoși sau nemulțumiți.

Horoscop Gemeni – 28 iunie 2021: Poate că îți scapă anumite lucruri, iar tu mergi la sigur cu anumite replici sau decizii pe care ar fi bine să le reevaluezi. Este un moment încărcat de riscuri pe care nu le poți prevedea.

Horoscop Rac – 28 iunie 2021: Sunt posibile momente destul de ciudate, provocate de temeri, urmate de un curaj exagerat. Cea mai bună atitudine ar fi o medie între temerile acumulate și nevoia de a fi curajos.

Horoscop Leu – 28 iunie 2021: Ar fi de dorit să ții cont de părerile celorlalți, mai ales ale apropiaților, ca să eviți discuțiile inutile, pe un ton ridicat care nu ar aduce oricum soluții, ci noi probleme.

Horoscop Fecioară – 28 iunie 2021: Chiar dacă te trezești cu un refuz sau o amânare din partea unor persoane de la care așteptai ceva foarte important, ar fi bine să îți temperezi reacțiile și să îți găsești ceva constructiv de făcut.

Horoscop Balanță – 28 iunie 2021: Poate fi o zi ciudată, cu numeroase momente în care nu vei înțelege mare lucru din anumite situații. Dar, tocmai de aceea, ar fi bine să le treci cu vederea și să-ți vezi de-ale tale.

Horoscop Scorpion – 28 iunie 2021: Ar fi bine să-ți temperezi, printr-un efort de voință, pornirile războinice și să eviți conflictele, mai ales în cuplu. Chiar dacă nu e ușor, cu siguranță, merită să faci acest efort.

Hoscop Săgetător – 28 iunie 2021: Sunt posibile probleme cu cei din anturajul apropiat, care să se lase nu doar cu conflicte, ci și cu complicații ale stării de sănătate, a ta sau a altcuiva dintre cei implicați.

Horoscop Capricorn – 28 iunie 2021: Ar fi frumos din partea ta, dacă tot ai, de obicei, o rezistență psihică mai mare decât a altora, să faci un efort ca să aplanezi orice conflict și să îi ajuți pe cei din jur să fie mai echilibrați.

Horoscop Vărsător – 28 iunie 2021: Ai nevoie de liniște, de o retragere în spațiul intim, dar pentru că nu se poate sau nici acolo nu-ți găsești liniștea, ai putea avea reacții exagerate, care să-i îndepărteze pe unii dintre cei din jur.

Horoscop Pești – 28 iunie 2021: Tonul pe care-l folosești astăzi ar trebui să aibă menirea de a domoli mințile înfierbântate și de a tempera pornirile războinice, iar acest exercițiu de voință te va ajuta și pe tine să-ți menții calmul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram