În prima repriză a duelului de la București, un suporter a intrat pe teren, iar jocul a fost oprit pentru aproximativ un minut, jucătorii profitând de pauză pentru a se hidrata, scrie digisport.ro.

Bărbatul, îmbrăcat cu un tricou al naționalei Moldovei, a alergat pe teren și a fost pus la pământ de un steward sub privirile lui Presnel Kimpembe. Partida s-a reluat fără alte incidente.

Pentru București este ultimul meci găzduit la EURO 2020, după cele trei din grupă: Austria – Macedonia de Nord 3-1, Ucraina – Macedonia de Nord 2-1 și Ucraina – Austria 0-1. Partida din această seară are și cea mai ridicată asistență dintre cele patru.

50% din capacitatea Arenei Naționale a putut fi ocupată la meciul dintre Franța și Elveția, astfel că aproximativ 25.000 de persoane sunt prezente pe cel mai mare stadion din țară.

Pentru România este meciul cu cei mai mulți suporteri în tribune din ultimele 19 luni. Din cauza pandemiei de coronavirus, stadioanele din România au fost închise pentru fani înaintea Campionatului European, iar la meciurile din grupă doar 25% din capacitatatea Arenei Naționale a putut fi ocupată.

Ultimul meci de pe Arena Națională cu o prezență numeroasă a fost pe 15 noiembrie 2019, România – Suedia 0-2, din preliminariile EURO 2020, când aproximativ 50.000 de persoane au fost prezente.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!