Primăria Chișinău va achiziționa 100 de autobuze. Contractul va fi semnat joi

29 iunie 2021, ora 16:16

Primarul Capitalei, Ion Ceban, anunță că în această săptămână va fi semnat contractul privind achiziționare celor 100 de autobuze noi. 

„Joi, 1 iulie, vom semna contractul de achiziţionare a celor 100 de autobuze noi pentru municipalitate. Au fost finalizate toate procedurile legale de către grupul de lucru care a muncit în acest sens, inclusiv consilieri municipali. Câștigătorul desemnat este compania ISUZU”, a adăugat edilul.

Ceban că șapte autobuze din lotul de 58 de unități de transport, care au ajuns deja la Chişinău, nu fac parte din lotul de cele 100 de autobuze.

„Sunt două partide diferite. Cele 58 de autobuze vor fi distribuite imediat în suburbiile Capitalei. În total până la sfârşitul anului la Chişinău vom avea minimum 158 de autobuze”.

În context, acesta a mai anunțat că, în următoarea perioadă, vor fi angajați mai mulți şoferi la Parcul Urban de Autobuze.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram