/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Punctele mobile de vaccinare, active în continuare. Autobuzul va staționa astăzi la Bubuieci, iar troleibuzul într-un sector din Capitală 

29 iunie 2021, ora 09:29

Cele două puncte de vaccinare mobile, un troleibuz și un autobuz, continuă să activeze. Astăzi, 29 iunie, acestea se vor afla, în intervalul orelor 10:00-18:00, în următoarele locații: troleibuzul va fi în sectorul Rîșcani, Calea Orheiului, 105, iar autobuzul se va deplasa în comuna Bubuieci, str. T. Bubuioc, 28, în preajma Primăriei.

„Cetățenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile, până la sfârșitul lunii iunie. Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19”, au precizat angajații Primăriei Chișinău.

Potrivit Ministerului Sănătății, în ieri, 28 iunie, cu ambele doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost imunizați 3429 de persoane.

De la începutul campaniei de vaccinare, în Republica Moldova au fost administrate aproape 700 de mii de doze ser.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram