/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO VIDEO/ Incendiu la un depozit de pe strada Petricani din Capitală. Mai multe autospeciale la fața locului

30 iunie 2021, ora 17:11

UPDATE: Pompierii au oferit detalii despre incendiul care a izbucnit într-un depozit din Capitală. Totul s-a produs pe strada Petru Rareș. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:55.

La fața locului în cel mai scurt timp au ajuns patru echipaje. Pompierii au stabilit că focul a cuprins un depozit în care se păstrau mai multe materiale de construcții și bunuri materiale învechite.

De asemenea, focul s-a răspândit pe un alt depozit cu dimensiuni mai mici. Datorită intervenției operative a pompierilor un depozit a fost salvat, iar focul nu a obținut răspândire spre un transformator electric. Arderea a fost localizată către ora 17:08.

Conform datelor IGSU, incendiul a afectat depozitul cu suprafața de 84 m2. În timpul stingerii a incendiului victime nu au fost raportate. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Știrea inițială: Incendiu la un depozit de pe strada Petricani din Capitală. Mai multe autospeciale au ajuns la fața locului. Potrivit purtătoarei de cuvânt a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, flăcările au izbucnit în interiorul depozitului.

„La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale care ajută la stingerea flăcărilor”, a spus Liliana Pușcașu pentru tv8.md.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram