/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Premieră mondială: Noul Mercedes-Benz eActros

missing
30 iunie 2021, ora 18:07

În sfârşit este gata, după ce a parcurs inclusiv peste jumătate de milion de km pe drumurile publice în cadrul testelor! Mercedes-Benz Trucks a ales ultima zi a lunii iunie din acest an pentru a-şi prezenta camionul electric Mercedes-Benz eActros, primul realizat cu forţele proprii şi sub propriul brand!

Primele prototipuri au fost asamblate de germani încă 2016 și tot de atunci au lucrat la model până l-au pus la punct. Producția în serie a noului eActros va începe la uzina din Wörth am Rhein din toamna anului curent şi are la bază şasiul cadru deja introdus pe noul Actros. Citeşte continuarea şi află ce specificaţii are, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram