/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/Horoscop 2 iulie/ Taurii vor avea parte de momente speciale

missing
02 iulie 2021, ora 07:11

Horoscop Berbec – 2 iulie 2021: Este o zi deosebit de agreabilă, în special prin momentele de inspirație, de eliberare de poverile inutile pe care le-ai dus pe umeri până acum, fără să îți dai seama cum ai putea scăpa de ele.

Horoscop Taur – 2 iulie 2021: Ziua aduce momente speciale, o sinceritate cu care nu te întâlnești la tot pasul și o bucurie de a dărui ceea ce ai mai bun în ființa ta, fără să-ți fie teamă că vei rămâne sărac.

Horoscop Gemeni – 2 iulie 2021: Pot să apară mesaje dintre cele mai frumoase de la cei din anturajul apropiat, de la prieteni sau rude care să-ți confirme anumite decizii sau alegeri.

Horoscop Rac – 2 iulie 2021: Este o zi în care te vei simți plin de energie, gata să răstorni și munții din loc, ca să îți atingi un anumit scop. Dacă scopul are ca finalitate un bine colectiv, sunt șanse mari să reușești.

Horoscop Leu – 2 iulie 2021: Ți se potrivește de minune energia acestei zile și prima dovadă va fi faptul că te vei simți foarte bine. Pe acest fond, poți face multe lucruri bune, poți repara stricăciunile făcute altădată și nu numai.

Horoscop Fecioară – 2 iulie 2021: Chiar dacă nu deții controlul asupra unor situații foarte importante pentru tine, tot ai motive de optimism și le vei descoperi mult mai ușor astăzi.

Horoscop Balanță – 2 iulie 2021: Este important să fii atent la ceea ce îți transmit prietenii sau rudele apropiate. Mesajele lor te vor ajuta să-ți dai seama că ceea ce ai intuit e corect și ești pe drumul cel bun.

Horoscop Scorpion – 2 iulie 2021: Este o zi deosebit de dinamică și de pozitivă, numai că trebuie să îndeplinești o condiție ca să culegi roadele pe care ți le promite. Să te lași în voia inimii.

Horoscop Săgetător – 2 iulie 2021: Ți se potrivește această zi care te invită la optimism, sinceritate și responsabilitate. Cei dragi vor fi primii care vor beneficia de inspirația ta.

Horoscop Capricorn – 2 iulie 2021: Poți face un salt important înainte, lăsând în urmă supărări, nemulțumiri și tristeți nerezolvate. E de ajuns să te lași în voia inspirației și vei ști ce ai de făcut ca să reușești.

Horoscop Vărsător – 2 iulie 2021: Poți primi mesaje de mare valoare de la apropiați care știu despre ce vorbesc și te cunosc și pe tine foarte bine. Este important să fii sincer și atent la ce au de spus cei din jur.

Horoscop Pești – 2 iulie 2021: Munca îți poate aduce satisfacții majore sau efortul pe care-l depui îți face plăcere, pentru că ai un scop pentru care lucrezi de zor. Oricum ar fi, vei avea parte de o zi plăcută, cu multe momente frumoase.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram