social

Împușcături în plină stradă la Ciocana. Un tânăr de 28 de ani, reținut

02 iulie 2021, ora 09:12
Distribuie:

Un tânăr de 28 de ani a fost reținut de polițiști, fiind bănuit că a tras dintr-o armă, pe care a sustras-o din geanta unui bărbat. Totul s-a întâmplat în seara zilei de joi, în sectorul Ciocana al Capitalei. 

Polițiștii spun că au fost alertați în jurul orei 19:30. O persoană a comunicat că pe strada Petru Zadnipru se aud împușcături. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că individul a efectuat două împușcături pe plan vertical dintr-un pistol „Glock-19”.

Totodată, în cadrul investigațiilor ofițerii de urmărire penală au stabilit că suspectul a sustras geanta unui bărbat în care se aflau actele de identitate și arma de model „Glock-19”, pe care o deținea legal. Suspectul a fost escortat la inspectorat.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de detenție al Direcției de politie a municipiului Chișinău și cercetat penal pentru furt și huliganism.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram