/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Poliția a identificat șoferul care a fost filmat cum calcă pietoni la Buiucani. Ce amendă riscă

missing
02 iulie 2021, ora 09:26

Poliția a identificat șoferul care a intrat în pietoni la culoarea roșie a semaforului, într-o intersecție din sectorul Buiucani al Capitalei. Oamenii legii spun că acesta a fost sancționat cu 750 de lei și s-ar mai putea alege cu o amendă de trei mii de lei.

Pe 30 iunie, aflându-se la volanul unui Lexus, șoferul a neglijat semnalul de interzicere a semaforului. Acesta are 37 de ani și este domiciliat în raionul Basarabeasca, satul Bașcalia. Bărbatul a fost sancționat cu 750 de lei pentru că se afla la volanul mașinii fără a deține permis de conducere.

Totodată, i-a fost întocmit un proces – verbal pentru neglijarea de către conducătorul auto a semnalului de interzicere al semaforului, fiind remis conform competențe în adresa instanței de judecată, cu propunerea de a fi sancționat cu 60 de unități convenționale, trei mii de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram