/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/Horoscop 4 iulie/ Capricornii reacționează rapid față de oricine atentează la plăcerile lor

04 iulie 2021, ora 09:22

Horoscop Berbec – 4 iulie 2021: Ar fi bine să eviți subiectele prea delicate, despre care știi deja că duc la conflicte cu cei dragi. Este important să te asiguri că atmosfera permite dialogul și cooperarea armonioasă.

Horoscop Taur – 4 iulie 2021: Ești în elementul tău astăzi, dar tocmai de aceea, există riscul unor exagerări, mai ales în familie. Ai destule rezerve de calm și răbdare ca să îi poți asculta pe toți și abia apoi să luați decizii, împreună.

Horoscop Gemeni – 4 iulie 2021: Ar fi bine să nu exagerezi importanța unor informații la care nu ai acces, din diverse motive. Pot fi lucruri fără importanță pentru tine, pe care ceilalți nu ți le spun chiar din acest motiv.

Horoscop Rac – 4 iulie 2021: Te simți în stare să înfrunți pe oricine s-ar opune planurilor tale, mărturisite sau nu. Dar ziua de astăzi nu încurajează astfel de manifestări războinice ci mai degrabă pe cele care duc la pace.

Horoscop Leu – 4 iulie 2021: Ești presat de propria imaginație, mai ales partea de responsabilități asumate la locul de muncă sau în familie. Poate că lucrurile nu sunt chiar atât de dificile, pe cât ți se par ție astăzi.

Horoscop Fecioară – 4 iulie 2021: Poate fi o zi care să lase în urma ei distrugere din cauza momentelor în care vei simți nevoia să clarifici anumite subiecte, bineînțeles pe cele mai supărătoare, pentru tine.

Horoscop Balanță – 4 iulie 2021: Chiar dacă ai nevoie de siguranță financiară sau de orice alt fel, ziua de astăzi nu este potrivită pentru decizii majore. Deocamdată, îți poți face planuri în care să și crezi cu adevărat.

Horoscop Scorpion – 4 iulie 2021: Se poate ajunge la o adevărată încleștare în cuplu sau alte relații importante, din motive foarte serioase, dar pe care ar trebui să le și le clarifice fiecare, mai întâi, în forul său interior sau prin dialog deschis.

Horoscop Săgetător – 4 iulie 2021: Munca te constrânge să renunți la anumite preocupări care te-ar putea ajuta să te ții departe de gândurile negre. E nevoie de un compromis, ca să îți poți face treaba foarte bine și apoi să treci la plăceri.

Horoscop Capricorn – 4 iulie 2021: S-ar putea să simți nevoia de a reacționa rapid și decisiv față de oricine atentează la plăcerile tale. Numai că cei dragi merită un alt tratament și tu știi asta foarte bine.

Horoscop Vărsător – 4 iulie 2021: Atmosfera din familie ar trebui remediată prin eforturi conștiente de întoarcere la armonia de care toți au nevoie. Pentru asta, însă, trebuie să existe acea conștiință trează, care dorește binele tuturor.

Horoscop Pești – 4 iulie 2021: Ar fi bine să dai dovadă, cu sinceritate, de ceva mai multă bunăvoință față de cei din anturajul apropiat, oricâte motive ai avea să nu faci acest lucru, ca să eviți complicațiile inutile și regretele tardive.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram