/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Citește horoscopul pentru astăzi, 5 iulie, și află ce au prezis astrele

missing
05 iulie 2021, ora 08:49

Horoscop Berbec – 5 iulie 2021: Toate le faci în grabă astăzi, inclusiv în interacțiunile cu cei dragi și poți pierde multe informații, indicii despre ceea ce se petrece cu ei și altele asemenea.

Horoscop Taur – 5 iulie 2021: Ești pe punctul de a ceda nervos din cauza nemulțumirilor acumulate, mai ales cele legate de situația din familie. Înainte de a ajunge acolo, vei putea opri totul, cu condiția să înțelegi că nu-ți folosește la nimic.

Horoscop Gemeni – 5 iulie 2021: Ar fi bine să temperezi orice pornire mai războinică, nu de alta, dar contextul îți va oferi foarte ușor ce dorești, un adevărat război cu anumite persoane din anturajul apropiat.

Horoscop Rac – 5 iulie 2021: Va conta, la finalul acestei zile, orice efort pe care l-ai depus pentru a descoperi ce anume te împinge spre conflictele cu apropiații și, mai ales, ce vei câștiga din aceste confruntări.

Horoscop Leu – 5 iulie 2021: S-ar putea să ți se pară cam zgomotoși anumiți oameni și să refuzi, din acest motiv, să cooperezi cu ei. Ai putea să-i ajuți de două ori, să se calmeze și să și participi la rezolvarea unor probleme.

Horoscop Fecioară – 5 iulie 2021: Cel mai bun lucru pe care-l poți face este să fii mai binevoitor cu cei din jur, ca să nu pierzi timpul cu remedierea unor probleme care pot să apară din conflictele inutile.

Horoscop Balanță – 5 iulie 2021: Chiar dacă multe lucruri sunt așa cum ți-ai dorit, sunt șanse să te orientezi spre ceea ce nu-ți convine și să te lași cucerit de gânduri negre, deși nu ai motive serioase.

Horoscop Scorpion – 5 iulie 2021: Ar fi de dorit să nu te grăbești cu nimic, mai ales în timpul unor discuții importante, cum ar fi cele cu partenerii, de orice fel. Așa vei prinde tot ce au de spus și vei ști și ce ai tu de făcut.

Horoscop Săgetător – 5 iulie 2021: Este important să-ți păstrezi ritmul de lucru, chiar și atunci când se fac presiuni asupra ta. Oricum graba nu ar face decât să strice treaba.

Horoscop Capricorn – 5 iulie 2021: Multe sunt prea amestecate ca să poți trage concluzii clare, așa că ar fi mai bine să le lași pe altădată, fără să te lași cuprins de griji sau de gânduri negre.

Horoscop Vărsător – 5 iulie 2021: Îți stă pe umeri ca o povară zi de zi situația din familie, dar nu cauți soluții, ci o complici și mai mult, căutând doar o ieșire cât mai avantajoasă, pentru tine.

Horoscop Pești – 5 iulie 2021: Este important să îți ții sub control pornirile mai războinice, ca să poți evalua corect oamenii și situațiile, ca să poți lua decizii corecte și ca să te ferești de probleme inutile.

Libertatea 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram