/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/DOC/ Anunț important pentru moldovenii din Irlanda, care intenționează să participe la vot la 11 iulie

05 iulie 2021, ora 18:11

Moldovenii din Irlanda, care vor vota la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie și trebuie să se deplaseze către secțiile de vot, trebuie să dețină un act care să confirme motivul călătoriei. Precizările sunt făcute de Ambasada Republicii Moldova din Irlanda.

Chiar dacă nu sunt restricții de călătorie, autoritățile irlandeze au solicitat ca alegătorii care se deplasează din diferite localități ale Irlandei la secțiile de votare, să fie în posesia Scrisorii Ambasadei din 5 iulie 2021, care confirmă motivul.

„Vă recomandăm să printați sau să păstrați această scrisoare în format electronic pe telefonul dvs. pentru a fi prezentată la solicitare. Nu uitați să dispuneți și de un document de identitate al cetățeanului Republicii Moldova (pașaport/buletin). În cazul în care veți întâmpina careva dificultăți, rugăm contactarea imediată a Ambasadei Republicii Moldova din Dublin la numărul de urgență: +353 899771081”, se arată în nota informativă a misiunii diplomatice din Irlanda.

Amintim că potrivit decretului semnat de șefa statului, Maia Sandu, alegerile parlamentare anticipate se vor desfășura pe data de 11 iulie curent. Maia Sandu a dizolvat Legislativul pe data de 28 aprilie, imediat după ce Curtea Constituțională a declarat ilegală instituirea stării de urgență în Republica Moldova.Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram