/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Accident fatal la Drochia. Un tânăr de 22 de ani a murit, după ce BMW-ul pe care îl conducea a derapat de pe traseu

missing
05 iulie 2021, ora 11:59

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a decedat în urma unui grav accident rutier, care a avut loc noaptea trecută în în jurul orei 01:20, într-un sat din raionul Drochia. 

Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului 112 să intervină la documentarea unui accident rutier care s-a produs la intrare în satul Mîndîc din Drochia. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că șoferul automobilului de marca BMW, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului.

Acesta a derapat de pe traseu și s-a inversat în șanțul de scurgere a apei. În consecință, șoferul a primit diverse leziuni corporale și a decedat în secția de reanimare a spitalului raional Drochia. Pasagerii, doi tineri de 20 și 18 ani, cu diverse traumatisme, la fel, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Sursa: Poliția Republicii Moldova

Sursa: Poliția Republicii Moldova

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram