/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Škoda: Automobilele electrice dau dovadă de siguranță maximă

05 iulie 2021, ora 16:29

Automobilele electrice precum noul Škoda Enyaq iV se ridică la același nivel cu automobilele cu sisteme de propulsie clasice cu combustibili. Acest rezultat a reieșit din studiile și testele cercetătorilor specializați în accidente și ale companiilor de asigurare.

Datorită numeroaselor dotări de protecție, componentele electrice ale acestor autoturisme nu prezintă riscuri de șoc electric, nici măcar în condiții de umiditate ridicată, nici atunci când staționează și nici când sunt în mers, când se încarcă la o stație sau în cazul unui accident. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram