/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Traficul rutier pe strada Vasile Badiu din Chișinău, suspendat până în septembrie

missing
05 iulie 2021, ora 09:34

Se suspendă total traficul rutier pe strada Vasile Badiu din Chișinău, tronsonul cuprins între str. Doina și str. Magda Isanos, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație capitală a rețelelor termice. Astfel, începând de azi,  iulie, și până pe data 5 septembrie, strada va fi închisă. 

Pe perioada efectuării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Ruta de autobuz nr. 10: în direcția s. Grătiești – de pe str. Putnei pe str. Andrei Lupan, str. Doina și în continuare pe traseul stabilit; retur – de pe str. Doina pe str. Andrei Lupan, Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 132: în direcția spre str. Doina – de pe str. Putnei pe str. Andrei Lupan, str. Doina și în continuare pe traseul stabilit;  retur – de pe str. Doina pe str. Andrei Lupan, str. Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 184: în direcția spre str. Doina – de pe str. Putnei pe străzile Andrei Lupan, str. Doina, str. Vasile Badiu, retur – de pe str. Vasile Badiu pe str. Doina, str. Andrei Lupan, Calea Orheiului și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram