/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Când va avea loc rapelul pentru persoanele vaccinate cu Sputnik V la maratonul de la Palatul Republicii

missing
06 iulie 2021, ora 11:27

Rapelul pentru persoanele care la sfârşitul lunii iunie s-au vaccinat cu Sputnik V va fi organizat sâmbătă, 17 iulie, la Palatul Republicii. Anunțul a fost făcut de către edilul Capitalei, Ion Ceban. 

Pe 26 iunie curent, la Palatul Republicii au venit 4 362 de oameni pentru a se imuniza anti-COVID-19. Cei mai mulți au optat pentru serul Sputnik, iar stocul de 4 000 de doze a fost epuizat până la amiază. Alți 362 de moldoveni au fost imunizaţi cu serul AstraZeneca şi Sinopharm.

În Chișinău, peste 257 de mii de oameni au fost imunizați cu ambele doze de vaccin. De la începutul campaniei de vaccinare, în Republica Moldova au fost administrate 746 463 de doze de vaccin împotriva COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram