/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Ia-ți internet acasă și ai net mobil nelimitat, gratuit pe viață!

missing
06 iulie 2021, ora 09:54

Net mobil nelimitat gratuit pe viață? La Moldtelecom totul este posibil!

Nu ne mai imaginăm viața fără internet! În special pe timp de vară, când îți poți lua calculatorul și crea propriul birou oriunde vrei: la natură, piscină sau bunei! Profită de oferta Net mobil nelimitat, gratuit pe viață și lucrează la distanță, oriunde te-ai afla. 

Alege abonamentul Internet Acasă cu viteza de la 300 Mbps, până la 1000 Mbps și primești un abonament de internet mobil nelimitat gratuit pe viață, cu rețele sociale nelimitat, începând cu 140 lei lunar. Iar dacă vrei să primești și un modem Wi-Fi 4G+ inclus, alege abonamentul Internet Acasă cu Net mobil nelimitat, gratuit pe viață, începând cu 200 lei lunar!

Te conectăm rapid și îți aducem un echipament de ultimă generație

Sună acum la 1180, iar noi te conectăm în doar 24 de ore! Și asta nu este tot! Pentru o acoperire perfectă în orice colț al casei, îți aducem cel mai performant echipament Wi-Fi!

Beneficiază acum de ofertă!

Oferta este limitată! Comandă acum direct pe moldtelecom.md. Promoția este valabilă pentru abonații noi și existenți (cu perioada contractuală expirată)! 

Moldtelecom – Un singur operator pentru a le face pe toate

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram