/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu au lansat piesa „Purtată”. „O expresie a modernului cu respect pentru tradiție”

missing
06 iulie 2021, ora 21:42

Lupii lui Alex Calancea și Surorile Osoianu au lansat piesa „Purtată” însoțită de un videoclip spectaculos. „Purtată” este una dintre cele mai vechi piese românești, avându-și originea în sătucul Căpâlna, iar aranjamentul este gândit de Alex Calancea împreună cu interpretul GUZ.

„Atunci când se întâlnesc Lupii lui Calancea cu Surorile Osoianu, răsună văile și înălțimile, iar folclorul reînvie în toată splendoarea sa prin povestea lor cântată. Și te bucuri, și te uimește, și fiorii te încearcă, și te minunezi că toate astea izvorăsc din neamul tău. Tot ce s-a transmis din moși strămoși până la surorile Osoianu și ce au preluat pentru perpetuare marile artiste, ia o nouă haină în mâinile Lupilor și devine expresie a modernului cu profund respect pentru tradiție”, a scris Alex Calancea pe Facebook.

Vizionare plăcută!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram