/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

A decedat tatăl actorului Robert Downey Jr. Avea 85 de ani

missing
07 iulie 2021, ora 22:35

Robert Downey Sr., actor, regizor și tatăl actorului Robert Downey Jr., a murit, potrivit New York Post. Avea 85 de ani, scrie digi24.ro. 

„Noaptea trecută, tata a murit liniștit în somn, după ani de luptă cu Parkinson… a fost un adevărat cineast și a rămas remarcabil de optimist… Potrivit calculelor mamei vitrege, au avut o căsnicie fericită timp de peste 2000 de ani. Rosemary Rogers-Downey, ești o sfântă, iar gândurile și rugăciunile noastre sunt cu tine,” a transmis Robert Downey Jr.

Robert Downey Sr. a murit în somn, miercuri, la casa sa din New York, , a anunțat soția sa, potrivit The Sun. Luna trecută a împlinit 85 de ani.

Cunoscut pentru rolurile din filme precum „Boogie Nights”, „Magnolia” și „To Live and Die in LA”, Downey Sr. lupta cu maladia Parkinson de peste 5 ani.

Tatăl vedetelor Robert Downey Jr. și Allyson Downey, Robert Downey Sr., regizor, scriitor și producător, s-a ținut departe presă pentru a-și proteja faimoșii copii. Dar în 2001, când fiul său nominalizat la Oscar se confrunta cu acuzații de cocaină, Downey Sr. a dat un interviu pentru  The Post despre problemele de la Hollywood. „Viața este prea ușoară când ești vedetă de film. Oamenii vor face orice vrei și îți vor aduce tot ce vrei ”, a spus el pentru The Post. „Hollywood-ul este un loc oribil”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram