/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Anunț important pentru moldovenii din Israel. Iată adresele celor două secții de votare deschise pentru alegerile din 11 iulie

07 iulie 2021, ora 08:18

Ambasada Republicii Moldova vine cu precizări privind adresele secțiilor de votare din Israel, unde moldovenii vor putea participa la scrutinul din 11 iulie. Potrivit unei note informative a misiunii diplomatice, pe teritoriul Israelului vor fi deschise două secții de votare, una în orașul Tel Aviv și în orașul Așdod.

Secțiile de votare vor activa în intervalul orelor 07:00 – 21:00 și se vor afla la următoarele adrese:

• orașul Tel Aviv, strada Ibn Gabirol 71, clădirea Centrului Cultural Enav.

• orașul Așdod, strada Kakal 90A, clădirea Beit Eitan.

Cetățenii vor putea vota în baza pașaportul moldovenesc, inclusiv cu termenul de valabilitate expirat, a buletinului de identitate cu fișa de însoțire, valabil sau în baza livretul de marinar.

„Luând în considerație situația pandemică, cetățenii vor respecta toate măsurile de protecție împotriva COVID-19, în special purtarea obligatorie a măștii de protecție în incinta secției de votare, utilizarea dezinfectanților și respectarea distanței sociale”, precizează responsabilii de la Ambasadă.

Amintim că potrivit decretului semnat de șefa statului, Maia Sandu, alegerile parlamentare anticipate se vor desfășura pe data de 11 iulie curent. Maia Sandu a dizolvat Legislativul pe data de 28 aprilie, imediat după ce Curtea Constituțională a declarat ilegală instituirea stării de urgență în Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram