/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/Horoscop 7 iulie/ Racii trebuie să își mențină echilibrul interior și să ignore anumite lucruri

missing
07 iulie 2021, ora 07:36

Horoscop Berbec – 7 iulie 2021: Poți descoperi că o orientare sincer optimistă este mai bună și nu doar atunci când îți faci planuri. În situațiile dificile, poți vedea partea bună și nu e deloc puțin lucru.

Horoscop Taur – 7 iulie 2021: Dacă stai puțin pe gânduri, vei înțelege că nemulțumirea este de multe ori un stimulent suficient ca să pornești o căutare de soluții, din care ies multe lucruri bune.

Horoscop Gemeni – 7 iulie 2021: Chiar dacă nu este o zi prea agreabilă, tot vei găsi resursele interioare de care ai nevoie ca să te bucuri de ceea ce te pasionează sau de cei dragi. Trebuie doar să vrei.

Horoscop Rac – 7 iulie 2021: Este important să îți menții echilibrul interior, chiar dacă asta înseamnă, astăzi, să ignori anumite lucruri care nu-ți sunt deloc pe plac. Poate că nu e misiunea ta să le schimbi.

Horoscop Leu – 7 iulie 2021: Comunicarea cu cei dragi nu e chiar ce te aștepți, poate și pentru că astăzi ești mai pretențios, fără să-ți fi propus acest lucru. Este suficient să redevii rezonabil și totul se va îndrepta de la sine.

Horoscop Fecioară – 7 iulie 2021: Interesele tale în sfera familiei sunt clare pentru oricine, mai ales celor apropiați. Astăzi însă poți observa cât de mult te dedici evoluției profesionale, creând conflicte cu familia.

Horoscop Balanță – 7 iulie 2021: Poate că nu e cea mai fericită zi pentru discuții, negocieri sau altele asemenea, dar ai putea obține ceva bun și din aceste jumătăți de măsură, cu care te vei alege.

Horoscop Scorpion – 7 iulie 2021: Poate că sunt destui cei cărora nu le sunt pe plac nici metodele, nici abordările tale, mai ales la serviciu, dar dacă vei ști cum să gestionezi aceste situații, nu va ieși nimeni șifonat.

Horoscop Săgetător – 7 iulie 2021: Discuțiile cu apropiații despre ceea ce ai planificat sunt prilej de contradicții seci, fără soluții sau alternative. Așa că mai bine stai departe de astfel de lucruri și găsești ceva mai bun de făcut.

Horoscop Capricorn – 7 iulie 2021: Sunt posibile neplăceri financiare, mai mult teoretice decât practice, adică vei fi nevoit să ajustezi anumite planuri, din cauza lipsei resurselor la care ai visat.

Horoscop Vărsător – 7 iulie 2021: S-ar putea ajunge la un conflict major în cuplu sau la o altă relație importantă. Motivul este vechi, dar se acutizează acum din cauza lipsei de bunăvoință, de ambele părți.

Horoscop Pești – 7 iulie 2021: Ai putea avea unele dificultăți la locul de muncă, pe fondul unor mici neplăceri cu sănătatea sau, pur și simplu, pentru că nu ai energia necesară ca să le depășești.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram