Alte 82 cazuri noi de îmbolnăvire de COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, anunță specialiștii. Potrivit informațiilor, din numărul total de cazuri, șase sunt de import: trei din Turcia, unul din Rusia, unul din Bulgaria și unul din România.

În aceste condiții, bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 257.187. Din numărul total de cazuri, niciunul nu e în rândul lucrătorilor medicali.

În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 224 confirmați cu infecția COVID-19, dintre care 56 în stare extrem de gravă, șase pacienți fiind conectați la aparate de respirație asistată.

Ministerul Sănătății a mai anunțat astăzi că au fost confirmate trei decese care au fost provocate de virusul COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!