/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Altercațiile de la marșul BECS: Momentul în care un polițist este doborât la pământ de un bărbat în tricoul AUR

missing
07 iulie 2021, ora 14:25

Au apărut noi imagini cu altercațiile de la marșul blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, când au fost implicați mai mulți membri și simpatizanți ai Partidului Alianța pentru Unirea Românilor.

Din imagini se vede că un bărbat, care purta un tricou cu inscripția AUR, îl doboară la pământ pe un polițist.

Duminică, 4 iulie, în centrul Capitalei, au fost mai multe altercații în timpul marșului BESC, unde au fost implicați membri ai AUR. Tot atunci, Dorin Chirtoacă, care se regăsește pe lista electorală a Alianței pentru Unirea Românilor, s-a aruncat în mulțime, unde se află liderul PSRM, Igor Dodon, și președintele PCRM, Vladimir Voronin, însă a fost oprit de polițiști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram