/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Protestul AUR de la sediul PSRM: Dorin Chirtoacă, pălmuit de socialistul Odințov

07 iulie 2021, ora 15:16

Membrii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) protestează la sediul Partidului Socialiștilor. La fața locului se află și mai mulți polițiști. În fața protestatarilor au ieșit și susținători ai PSRM, printre care și socialistul Vladimir Odnostalco. 

UPDATE 15:04.  Fostul primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă, care este pe lista electorală a AUR la alegerile din 11 iulie, a fost pălmuit la protestul de la sediul PSRM. Imaginile au apărut pe un canal de Telegram. 

Chirtoacă ar fi fost lovit de socialistul Alexandr Odințov, care este consilier municipal.

Cei de la AUR au venit cu mai multe pungi negre, identice cu cea în care apare într-o secvență video liderul PSRM, Igor Dodon, alături de fostul președinte PD Vladimir Plahotniuc.

Cei de la AUR scandează „Afară”, iar socialiștii – „Trădătorii”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram