/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/Horoscop 8 iulie/ Scorpionii sunt într-o fază de autoiluzionare în legătură cu ceea ce își pot permite

missing
08 iulie 2021, ora 08:41

Vedeți ce au pregătit astrele pentru 8 iulie. 

Horoscop Berbec – 8 iulie 2021: Deplasările pot fi mai stresante decât de obicei, dar vor fi și mai productive. Este important să dai dovadă de mai multă bunăvoință, fără un motiv clar, așa ca o investiție în viitor.

Horoscop Taur – 8 iulie 2021: Ești în elementul tău, dar asta nu înseamnă, neapărat, că nu vor apărea și unele turbulențe. Iluziile pe care le tot aduni în legătură cu ceea ce meriți pe plan profesional te pot duce pe un drum greșit.

Horoscop Gemeni – 8 iulie 2021: Ești în elementul tău, dar asta nu înseamnă, neapărat, că nu vor apărea și unele turbulențe. Iluziile pe care le tot aduni în legătură cu ceea ce meriți pe plan profesional te pot duce pe un drum greșit.

Horoscop Rac – 8 iulie 2021: Cei din jur vorbesc, tu taci și asculți, semn că ești în defensivă, din diverse motive. Poate că e bine și așa, dar și mai bine ar fi să îți găsești echilibrul, ca să îți poți păstra liniștea sufletească.

Horoscop Leu – 8 iulie 2021: Poți ajunge la concluzii greșite în legătură cu unii dintre prieteni și propunerile lor, din cauza unor momente de îndoială, nejustificată, cărora le vei acorda mult prea multă importanță.

Horoscop Fecioară – 8 iulie 2021: Îți vezi puse în pericol cele mai importate ambiții, cele legate de carieră și cele care vizează calitatea unui parteneriat care poate fi, inclusiv, relația de cuplu. Dar e doar un moment și vor mai fi și altele.

Horoscop Balanță – 8 iulie 2021: Munca îți dă mai multă bătaie de cap din cauza unor momente mai confuze care te pot întoarce din drum, te pot face să te răzgândești în legătură cu ceea ce poți oferi.

Horoscop Scorpion – 8 iulie 2021: Ești într-o fază de autoiluzionare în legătură cu ceea ce îți poți permite să faci cu banii sau cu bunurile proprii. Este neapărat necesar să redevii responsabil cu planurile de acest fel.

Horoscop Săgetător – 8 iulie 2021: Dialogurile cu partenerii, de orice fel, pot deveni mai cursive și mai fructuoase, dar cu toate acestea să nu ajungi la rezultatele dorite, mai ales dacă te grăbești.

Horoscop Capricorn – 8 iulie 2021: Există riscul să rămâi blocat pe contradicțiile cu care te confrunți la locul de muncă și să te consideri nedreptățit, într-un fel sau altul.

Horoscop Vărsător – 8 iulie 2021: Te îndoiești de semnalele pe care le primești de la cei dragi, inclusiv cei din familie. Nu ai motive, doar te aperi de încercările lor de a se apropia.

Horoscop Pești – 8 iulie 2021: Dialogurile cu cei din familie pot fi mai agreabile decât de obicei, dar sunt prea multe obstacole, adunate, ca să poți ajunge la buna înțelegere de care toți au nevoie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram