Imunizarea în cele două puncte mobile de vaccinare, un troleibuz și un autobuz, continuă. Troleibuzul staționează astăzi în sectorul Ciocana al Capitalei, iar autobuzul în orășelul Aeroport.

În intervalul orelor 10:00-18:00, troleibuzul va fi în sectorul Ciocana, bd. Mircea cel Bătrân, 32, în preajma magazinului „Kaufland”, iar autobuzul se va deplasa în orășelul Aeroport, șoseaua Muncești, 806, CM a Aviației Civile VS Centrul „Viitorul”.

Amintim că troleibuzul amenajat cu punct de vaccinare anti COVID-19 circulă conform unui grafic prestabilit, în toate sectoarele Capitalei, iar autobuzul este destinat suburbiilor.

Cetățenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!