/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

S-a dovedit a fi un minor de 17 ani. Poliția a reținut un tânăr care a participat la altercațiile de la Botanica

missing
08 iulie 2021, ora 16:18

Un adolescent de 17 ani a fost reținut de către oamenii legii. Este vorba despre unul dintre susținătorii concurenților electorali care s-au luat la pumni ieri-noapte, în sectorul Botanica al Capitalei. 

Fiind audiat de către oamenii legii, el a spus că în timp ce se deplasa cu alți doi prieteni pe bulevardul Decebal a observat un alt grup de tineri. Fiind în stare de ebrietate, în urma unor discuții aprinse, între ei s-a iscat un conflict, care a degenerat în bătaie.

În cadrul anchetei urmează a fi stabilite toate circumstanțele, după care va fi luată o hotărâre conform legislației.

Menționăm că și alți tineri care s-au luat la pumni noaptea trecută sunt acum căutați de poliție. Adolescenții au reușit să dispară până la venirea poliției.

Amintim că, momentul în care tinerii s-au luat la pumni a fost surprins de către președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Vlad Bilețchi. În timp ce politicanul spune că altercațiile au avut loc între tinerii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, BECS declară că bătaia a fost o provocare pusă la cale de AUR.

La pumni s-a luat un grup format din circa douăzeci de persoane, preponderent tineri. Unii dintre aceștia ar fi susținători BECS, care ar fi lipit mai multe afișe electorale pe un gard, care îngrădea o clădire aflată în construcție.

La un moment dat, unul dintre tineri, îmbrăcat în maiou roșu, s-a dovedit a fi agresiv. Băiatul l-a doborât la pământ pe un alt tânăr. Ulterior, alți băieți s-au alăturat altercației, lovind cu pumnii și picioarele.

De cealaltă parte, BECS acuză AUR că a organizat o provocare, cu elemente criminale, la adresa membrilor Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. BECS spune că un grup de tineri agresivi a atacat câțiva tineri socialiști, lansând ofense la adresa lor, iar ulterior i-au atacat fizic, generând o bătaie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram