/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ Mai mulți consilieri socialiști anunță că părăsesc partidul. „Nu suntem de acord cu acțiunile discutate pe malul iazului de la Brăviceni”

missing
09 iulie 2021, ora 17:38

Membrii organizației teritoriale a socialiștilor din Ialoveni au anunțat că părăsesc Partidul Socialiștilor (PSRM). TV8 a intrat în posesia documentului potrivit căruia, membrii PSRM susțin că viziunile și deciziile luate în interiorul partidului nu-i mai reprezintă.

„Noi, membrii organizației teritoriale Ialoveni a Partidului Socialist declarăm că părăsim PSRM. Au trecut trei săptămâni de când colegii noștri, 18 membri la număr și persoane cheie, care au stat la baza existenței acestei organizații teritoriale, au părăsit PSRM. Nu tolerăm viziunile de ultimă oră și toate acele apărute în presă în ultima perioadă – coaliția cu partidul lui Șor, care este secretizată pe viitor și divizarea blocului. Nu suntem de acord cu acțiunile discutate pe malul iazului de la Brăviceni. Am luptat contra regimului oligarhic, am luptat pentru o viață mai bună, pentru ce mulți din noi au avut de pătimit. Declarăm că părăsim PSRM căci acest partid nu ne mai reprezintă și nu mai avem încredere în cei care îl conduc”, se arată în declarație.

Amintim că, mai mulți deputați ai Partidului Socialiștilor și lideri ai organizațiilor teritoriale s-au adunat pe malul iazul din satul Brăviceni, raionul Orhei, care ar aparține deputatului socialist, Mihai Paciu. Printre cei prezenți la eveniment a fost și liderul socialiștilor, Igor Dodon.

Imediat ce au observat prezența jurnaliștilor, proprietarul iazului a devenit agresiv în raport cu reporterii și le-a cerut insistent ca aceștia să plece din cauza faptului că filmează pe un teritoriu privat.

„Am discutat despre tot ce-am lucrat, strategiile pe care le-am avut pe parcurs, facem anumite strategii pe viitor ceea ce ține de campanie. Suntem doar fracțiunea socialiștilor”, a precizat atunci socialistul Grigore Novac.

/VIDEO/ Mai mulți deputați PSRM au organizat un chef pe malul iazului de la Brăviceni, Orhei. Jurnaliștii care au surprins evenimentul, agresați

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram