/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/HOROSCOP/ Berbecii au multe pe cap. Ar fi bine ca Gemenii să nu amestece emoțiile cu deciziile

missing
09 iulie 2021, ora 08:50

Berbecii au multe pe cap iar Gemenii ar fi bine să nu amestece emoțiile cu deciziile, în special cele care vizează domeniul financiar. Ce prognozează astrele pentru fiecare zodie în parte pentru vineri, 9 iulie, aflați în continuare. 

Berbec: Ai multe pe cap, dar și mai multe intenții, planuri, dorințe care te consumă destul de mult. Pentru că nu se pot realiza peste noapte, ar fi bine să îți faci puțină ordine în minte, ca să nu te mai risipești.

Taur: Te pot cuprinde, fără să observi, emoții puternice, unele frumoase, altele mai puțin, mai ales în legătură cu anumite persoane din anturajul apropiat. Dar sunt doar emoții și ar fi bine să le tratezi ca atare.

Gemeni: Este important să nu amesteci emoțiile cu deciziile, mai ales cele care vizează domeniul financiar. Un astfel de amestec nu poate avea decât consecințe neplăcute pentru toți cei implicați.

Rac: Pe de o parte, te simți bine, ești în elementul tău, dar vor apărea și gândurile negre, când ți-e lumea mai dragă. Tocmai pentru că vin neinvitate, ar fi mai bine să le trimiți la plimbare.

Leu: Prea multe se amestecă astăzi, ca să îți fie pe plac și de aceea va trebui să preiei inițiativa organizării treburilor, ca să îi ajuți și pe ceilalți să nu mai piardă timpul degeaba.

Fecioară: Poate că unele dintre plăceri îți sunt refuzate sau ți le refuzi singur, din motive corecte, dar acesta nu poate fi un motiv ca să aluneci spre pesimism sau neîncredere în sine.

Balanță: E greu de acceptat că ai ceva de învățat de la partenerii cu care ai relații tensionate, dar acolo e punctul fierbinte al vieții tale, în acest moment.

Scorpion: Mare concentrare de gânduri spre trecut, semn că te ispitește, din nou, nostalgia, reconstruirea unor situații pe care acum le consideri ideale, deși atunci nu ți s-au părut așa.

Săgetător: Anumite griji pot deveni pietre de moară astăzi, dacă le vei permite să îți ocupe gândurile. Orice mic efort pe care-l faci pentru a te elibera va aduce rezultate bune.

Capricorn: Pot să apară propuneri, idei, inițiative de la partenerii de orice fel și să îți cam dea peste cap planurile făcute pentru azi. Cu răbdare și bunăvoință, vei găsi o cale de a te înțelege cu ceilalți.

Vărsător: Starea de sănătate sau munca te pun serios pe gânduri astăzi, deși cauza acestor probleme este alta, vine din altă parte a vieții tale, pe care va trebui să o descoperi, ca să poți înțelege ceva.

Pești: Sfera sentimentală este deosebit de activă, semn că este necesar să te ocupi de cei dragi, de nevoile lor și de solicitările pe care ți le adresează, cu sau fără cuvinte.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram