Premii remarcabile te așteaptă în cadrul celui mai gustos eveniment al acestei veri – STREET FOOD & WINE FESTIVAL. În perioada de 9,10 și 11 iulie nu rata cel mai așteptat eveniment gastronomic, care se va desfășura între orele 11:00 – 22:00, în strada pietonală Eugen Doga.

Intrarea la eveniment este liberă și peste 30 de participanți te vor răsfăța cu tot ceea ce au mai bun, reprezentând bucătării precum cea moldovenească, italiană, grecească, israeliană, mexicană, dar și vinuri autohtone de excepție.

De asemenea, DJ Vzorov și mulți alți DJ vor mixa cele mai fierbinți și îndrăgite hituri începând cu ora 17:00, în fiecare dintre cele 3 zile de festival. Ghidați de ritmul muzicii, vom crea împreună o atmosferă de excepție.

Pe lângă cele mai inedite preparate culinare și vinuri cu note delicate, vei fi surprins și de numeroase premii oferite de partenerul general al festivalului, Mastercard. Pentru a participa la promoția unică, este important să respecți următorii pași:
1. Vino la standul Mastercard pentru a primi harta evenimentului.
2. Colectează stickere pentru fiecare tranzacție efectuată cu cardul Mastercard de la Moldova Agroindbank.
3. Fixează stickerele pe hartă.
4. Prezintă harta cu minim 3 stickere, învârtește Roata Surprizelor și primești un cadou garantat.

Cu cât mai multe delicii vei savura achitând prin intermediul cardului Mastercard de la MAIB, cu atât mai multe șanse de câștig vei avea. Încarcă-te cu energie pozitivă și nu uita să iei cu tine buna dispoziție și pe cei dragi. STREET FOOD & WINE FESTIVAL 2021 – evenimentul care îți va oferi o aventură gastronomică senzațională.

Vezi cum a fost ediția precedentă pentru a te convinge.

Mai multe detalii poți găsi accesând acest link:
https://iticket.md/event/street-food-wine-festival

Organizat de: iTicket, iFood
Partener General: Mastercard
Parteneri: Wine Crime, Coca-Cola, Salat, Tymbark

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!