/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

/Horoscop 10 iulie/ Urmează mai multe schimbări pentru Lei

missing
10 iulie 2021, ora 08:00

Horoscop Berbec – 10 iulie 2021: Această zi poate fi debutul unei perioade mai senine, cel puțin în relația cu familia. Bineînțeles că va fi nevoie să te motivezi ca să faci ceea ce trebuie, dar eforturile tale vor fi apreciate.

Horoscop Taur – 10 iulie 2021: S-ar putea să ai ocazia de a te elibera de grijile legate de calitatea relațiilor cu anumite persoane apropiate. E de ajuns să ții cont de ceea ce e firesc, natural și să acționezi în consecință.

Horoscop Gemeni – 10 iulie 2021: Sunt posibile schimbări în situația financiară, unele pe care ți le-ai dorit, dar și unele care te vor surprinde. Planurile vor trebui modificate, în funcție de ceea ce apare nou.

Horoscop Rac – 10 iulie 2021: Este o zi de înnoire pentru tine, dar nu neapărat conform dorințelor sau intențiilor tale. S-ar putea să fie nevoie să te adaptezi la ceea ce apare, începând de astăzi.

Horoscop Leu – 10 iulie 2021: Urmează schimbări ale stilului de lucru sau ale ritmului în care muncești, pe fondul unor probleme de sănătate sau, pur și simplu, pentru că ai ajuns la o limită naturală a resurselor fizice de care poți dispune.

Horoscop Fecioară – 10 iulie 2021: Se anunță unele schimbări în planurile făcute împreună cu unii dintre apropiați, din motive firești, dar cam fără tragere de inimă. Este o situație dinamică, așa că nu ai de ce să-ți pierzi încrederea în reușită.

Horoscop Balanță – 10 iulie 2021: Te vezi nevoit să faci eforturi suplimentare pentru că ești cooptat într-o nouă echipă, mai pretențioasă sau care cere de la tine calități pe care nu le folosești prea des.

Horoscop Scorpion – 10 iulie 2021: Ești deja sătul de lecțiile de viață pe care le tot primești de la cei din anturajul apropiat care insistă, de fiecare dată, să-ți și explice ce cred ei. Ești liber să crezi ce vrei, la fel și ei.

Horoscop Săgetător – 10 iulie 2021: Sunt posibile unele dificultăți în calea intenției tale de a ajunge la o înțelegere cu unii apropiați, într-o problemă financiară comună. Este important să fii înțelegător și să dai dovadă de bunăvoință.

Horoscop Capricorn – 10 iulie 2021: Noutatea zilei vine de la partenerii de orice fel, în special cel de cuplu. Sunt posibile inițiative, de ultim moment, care te vor surprinde și te pot forța să ai reacții exagerate.

Horoscop Vărsător – 10 iulie 2021: Te consideri nedreptățit de soartă din cauza unor probleme de sănătate, dar această atitudine nu-ți este de folos. Mai bine cercetezi cauzele mai profunde care au dus la acele probleme.

Horoscop Pești – 10 iulie 2021: Este posibil să-ți schimbi complet atitudinea față de cei dragi, într-un moment special de înțelegere a nevoilor acestora. Arată ca un sacrificiu, dar nu e decât o renunțare la un stres inutil și toxic.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram