/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Peste 135 de încălcări admise de concurenții electorale, documentate de poliție

missing
10 iulie 2021, ora 10:55

Peste 135 de încălcări au fost înregistrate de poliție privind încălcările electorale. Un anunț în acest sens a fost făcut de către reprezentanții Inspectoratului General de Poliție în cadrul unui briefing de presă. 

Potrivit informațiilor, în unele cazuri au fost încălcate măsuri de protecție privind limitarea răspândirii virusului COVID-19, prezentarea informațiilor electorale în locuri neautorizate. Totodată, au fost înregistrate 11 cazuri de deteriorare a afișajelor electorale.

„Unii concurenți electorali au admis și abateri de la regulile electorale. Astfel, poliția a fost sesizată și s-a autosesizat, a documentat peste 135 de informații cu privire la pretinsele încălcări electorale”, a menționat Marin Maxian, șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție.

Alegerile parlamentare anticipate se vor desfășura mâine, 11 iulie, iar în cursa electorală participă 23 de candidați electorali.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram