Peste 135 de încălcări au fost înregistrate de poliție privind încălcările electorale. Un anunț în acest sens a fost făcut de către reprezentanții Inspectoratului General de Poliție în cadrul unui briefing de presă. 

Potrivit informațiilor, în unele cazuri au fost încălcate măsuri de protecție privind limitarea răspândirii virusului COVID-19, prezentarea informațiilor electorale în locuri neautorizate. Totodată, au fost înregistrate 11 cazuri de deteriorare a afișajelor electorale.

„Unii concurenți electorali au admis și abateri de la regulile electorale. Astfel, poliția a fost sesizată și s-a autosesizat, a documentat peste 135 de informații cu privire la pretinsele încălcări electorale”, a menționat Marin Maxian, șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție.

Alegerile parlamentare anticipate se vor desfășura mâine, 11 iulie, iar în cursa electorală participă 23 de candidați electorali.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!