/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO VIDEO/ Tauber, matinală în ziua alegerilor. A purtat o rochie albă cu însemnele partidului „Șor”

missing
11 iulie 2021, ora 08:15

Marina Tauber, vicepreședinta Partidului „Șor”, a venit să-și exercite dreptul la vot puțin peste ora 07:00. În ținuta deputatei am putut ușor distinge simbolurile formațiunii. Mai exact, Tauber purta un brâu și o broșă pe care putea fi destinsă crenguța roșie și verde, simbolul Partidului „Șor”. Tauber a venit la secția de vot fiind însoțită de câțiva colegi de partid.

„E o zi istorică pentru țara noastră, de asta am făcut tot posibilul ca să vin de la ora o7:00 și să-mi fac alegerea. Am votat pentru străzi construite, pentru lumină, pentru școli moderne, pentru grijă pentru fiecare categorie socială. Îi urăm fiecărui cetățean al Republicii Moldova să trăiască ca în Orhei”, a declarat vicepreședinta Partidului Șor.

Foto: Facebook/Marina Tauber

Mai jos puteți vedea imaginile în care vicepreședinta Partidului Șor a votat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram