/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/INFOGRAFIC/ Cum se votează în diasporă? În trei secții au rămas mai puțin de două mii de buletine

missing
11 iulie 2021, ora 18:23

Peste 166 de mii de moldoveni din diasporă au votat la anticipate. În trei secții de vot au rămas mai puțin de două mii de buletine de vot. Este vorba despre o secție din Paris, Londra și Bologna, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorală Centrală (CEC).

Vedeți care sunt 20 secții de votare din străinătate cu cea mai înaltă prezență la urne a alegătorilor până la ora 18:00.

Pentru fiecare secție de votare din străinătate au fost distribuite câte 5000 buletine de vot.

Astăzi, 11 iulie 2021, în Republica Moldova au loc alegeri parlamentare anticipate. Cetățenii urmează să aleagă cei 101 de deputați în Parlamentul Republicii Moldova. Pentru organizarea scrutinului din acest an au fost deschise 2150 secții de votare: 2000 pe teritoriul țării, incluzând 41 de secții pentru locuitorii din stânga Nistrului și 150 în afara Republicii Moldova.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram