/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/INFOGRAFIC/ Mobilizare în diasporă. Peste 30 de mii de cetățeni și-au exercitat dreptul la vot

missing
11 iulie 2021, ora 10:18

Mobilizare în diapora moldovenească. Până la ora 10:00, peste 30 de mii de cetățeni și-au exercitat deja dreptul la vot, arată datele Comisiei Electorale Centrale.

Cei mai mulți sunt bărbații, care reprezintă 53 la sută, iar categoria de vârstă cea mai activă este 26-40 de ani – reprezentând peste 40 la sută dintre cei care și-au exercitat dreptul la vot.

Menționăm că încă de la primele ore ale dimineții, la secțiile de vot deschise în Germania, Italia și Franța s-au format cozi enorme. La unele secții de vot, rândurile s-au format cu mul timp înainte de deschiderea secțiilor de vot.

Prezența la vot în diasporă, ora 10:00, sursa CEC.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram