/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Maia Sandu, după afișarea rezultatelor preliminare: Sper să fie sfârșitul domniei hoților asupra Moldovei

missing
11 iulie 2021, ora 23:32

Șefa statului, Maia Sandu, a venit cu un mesaj după procesarea a 80 la sută din buletinele de vot. Președinta speară că astăzi este sfârșitul „domniei hoților” asupra Republicii Moldova.

„Sper ca astăzi să fie finalul unei ere grele pentru Moldova, sper ca astăzi să fie sfârșitul domniei hoților asupra Moldovei. Provocările sunt mari, iar oamenii au nevoie de rezultate. Oamenii trebuie să simtă cât mai curând beneficiile unui Parlament curat și ale unei guvernări care chiar se preocupă de problemele populației”, a precizat Maia Sandu.

Președinta a spus că vrea să lucreze alături de un Executiv integru și competent, pentru a uni societatea și a pune interesul cetățenilor în centrul eforturilor de guvernare,

„După ce se vor număra voturile și se vor valida alegerile, vom putea discuta despre pașii constituționali pentru formarea Guvernului”, a conchis Maia Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram