/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Se știe câștigătorul. Pentru cine și-au dat votul moldovenii care au votat la secția din Tokyo

missing
11 iulie 2021, ora 21:23

Prima secție de votare unde procesul de vot s-a încheiat este cea din capitala Japoniei. La Tokyo au votat 31 de cetățeni moldoveni, iar urnele s-au închis la ora 15 a Moldovei.

Potrivit rezultatelor numărării, PAS a acumulat de departe cele mai multe sufragii – 22. BECS ia 3 voturi, Democrația Acasă 2, iar blocul Renato Usatîi, PDM și PUN iau câte un vot, scrie replicamedia.md.

Astăzi, 11 iulie 2021, în Republica Moldova au loc alegeri parlamentare anticipate. Cetățenii urmează să aleagă cei 101 de deputați în Parlamentul Republicii Moldova. Pentru organizarea scrutinului din acest an au fost deschise 2150 secții de votare: 2000 pe teritoriul țării, incluzând 41 de secții pentru locuitorii din stânga Nistrului și 150 în afara Republicii Moldova. În străinătate au votat circa 150 mii de alegători.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram