/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/STOP VOT/ Secțiile de votare din R. Moldova s-au închis. Câți cetățeni au votat

missing
11 iulie 2021, ora 21:02

Secțiile de votare de pe teritoriul R. Moldova și-au închis ușile la ora 21.00. Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, au reușit să voteze  1 264 794  de alegători, ceea ce reprezintă  44,54 %.

Cei mai activi au fost votanții cu vârsta cuprinsă între 56 și 70 de ani –  33,17%, iar cei mai pasivi au fost tinerii. Doar 7, 37% dintre cei care au votat  au până la 25 de ani.

 

Funcționarii electorali au început să numere buletinele de vot, iar la ora 22.00 Comisia Electorală Centrală va organiza un briefing de presă în cadrul căruia va vorbi despre desfășurarea scrutinului.

La această oră continuă să mai activeze  secțiile de votare aflate în străinătate la Vest de Republica Moldova. Ultimele se vor închide secțiile de votare situate în Statele Unite ale Americii și Canada.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram