/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/Horoscop 12 iulie/ Leii sunt motivați să facă tot ce trebuie pentru a-și menține un anumit stil de viață

missing
12 iulie 2021, ora 09:23

Horoscop Berbec – 12 iulie 2021: Chiar dacă nu e totul foarte clar, tot vei reuși să rezolvi câte ceva, inclusiv neînțelegerile care ți-au afectat relațiile cu cei dragi. De acestea, chiar ar fi bine să te ocupi fără întârziere.

Horoscop Taur – 12 iulie 2021: E cam multă agitație în familie, poate și din cauza interesului tău concentrat pe anumite probleme din acest sector. Tot de la tine poate veni, dacă vrei, și o domolire a acestei risipe de resurse.

Horoscop Gemeni – 12 iulie 2021: Ar fi bine să fii mai atent în timpul deplasărilor scurte și la discuțiile cu cei care îți ies în cale. Așa vei evita exagerările de orice fel, inclusiv concluziile greșite despre oameni și faptele lor.

Horoscop Rac – 12 iulie 2021: Fie că îți dorești ceva anume sau țintești spre un anumit nivel de trai, contează foarte mult cum să te bazezi, în primul rând, pe tine. Planurile făcute cu resursele altora sunt iluzorii.

Horoscop Leu – 12 iulie 2021: Ești foarte motivat să faci tot ceea ce trebuie pentru a menține un anumit stil de viață. Indiferent ce motivație ai, din respect față de propria persoană, trebuie să ții cont de modul în care îți afectează sănătatea.

Horoscop Fecioară – 12 iulie 2021: Este posibil ca gândurile tale să fie destul de răvășite și să fie nevoie de un efort conștient ca să te poți concentra pe ceea ce contează, pe parcursul întregii zile.

Horoscop Balanță – 12 iulie 2021: Din cercul de prieteni vin tot felul de inițiative, care mai de care mai interesantă. Va trebui să alegi pe care o onorezi și pe care nu, pentru că unele nu sunt conforme cu dorințele și intențiile tale.

Horoscop Scorpion – 12 iulie 2021: Îți cunoști foarte bine locul și rolul în cadrul unui grup, dar astăzi vei avea impresia că nu primești respectul care ți se cuvine. Este o impresie falsă, provocată de orgoliu.

Horoscop Săgetător – 12 iulie 2021: Îți zboară gândurile departe în viitor, unde îți vezi deja planurile realizate. Este importantă această încredere pentru motivație, dar trebuie să ai grijă și pe unde pășești.

Horoscop Capricorn – 12 iulie 2021: Ești preocupat de administrarea unor bunuri ale familiei, dar ar fi bine să ții cont și de părerile lor. Nu de alta, dar este posibil ca evaluările tale să fie exagerate.

Horoscop Vărsător – 12 iulie 2021: Liniștea din casă și din cuplu pot fi afectate destul de mult din motive care nu sunt noi, dar se reactivează acum, pe fondul unor neglijențe de-ale tale.

Horoscop Pești – 12 iulie 2021: Munca îți ocupă cea mai mare parte din timp, iar tu ai prefera să fii în altă parte. Așa apare un conflict interior care nu aduce nimic bun, ba te și consumă inutil.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram