sport

Naționala Moldovei de futsal și-a aflat adversarii din preliminariile Campionatului Mondial 2024

07 decembrie 2021, ora 15:46
Distribuie:

Naționala Republicii Moldova de futsal și-a aflat adversarii din preliminariile Campionatului Mondiaal 2024. Tragerea la sorți a avut loc la sediul UEFA de la Nyon, Elveția, informează FMF.

Astfel, tricolorii vor juca în grupa F, cu Elveția, Estonia și Grecia. Forul european a încredințat Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) găzduirea mini-turneului de calificare între 4 și 13 aprilie 2022.

Potrivit sursei citate, în etapa următoare (main round) se vor califica primele două clasate din cele șase grupe preliminare. Ele se vor alătura altor 24 de țări, cu o clasare mai bună în clasamentul european: Spania, Rusia, Portugalia, Kazahstan, Croația, Serbia, Azerbaidjan, Italia, Cehia, Ucraina, Slovenia, Bosnia și Herțegovina, Polonia, Finlanda, România, Slovacia, Georgia, Belarus, Țările de Jos, Ungaria, Franța, Belgia, Letonia și Macedonia de Nord.

Meciurile din această fază a competiției vor avea loc în 2023.

În campania precedentă pentru Campionatul Mondial 2021, naționala Moldovei a ajuns până în turul doi preliminar, după ce a câștigat grupa primei etape de calificare.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram