/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

PAS ocupă prima poziție în toate sectoarele Chișinăului. Cât a luat la Ciocana, unde s-au numărat deja toate voturile

missing
12 iulie 2021, ora 00:12

Mai mult de jumătate dintre alegătorii din municipiul Chișinău și din suburbiile capitalei și-au dat votul pentru Partidul Acțiune și Solidaritate la alegerile parlamentare anticipate. Potrivit datelor preliminare anunțate de CEC, după procesarea a peste 93% dintre procesele verbale ale secțiilor de votare, PAS a acumulat 56,36% din sufragii. Blocul electoral al comuniștilor și socialiștilor este la distanță mare cu 28,66% în capitală. 

Într-un singur sector al Chișinăului, la Ciocana, au fost numărate deja toate voturile. PAS a fost susținut de 59,36% dintre votanții acestui sector, iar pentru BECS au votat 27,36%.

Următoarele două poziții, la distanțe mari, au fost ocupate de Partidul Șor și Platforma DA.

Cel mai bun rezultat, PAS l-a înregistrat în suburbiile capitalei, unde a fost votat de peste 68% dintre alegători.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram