/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Peste 33 de milioane de lei, prima tranșă a indemnizațiilor finanțate de CNAS pentru incapacitatea de muncă

missing
12 iulie 2021, ora 08:46

Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS) susine că a fost finanţată prima tranşă a indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă în valoare de 33.1 mln lei.

Totodată, conform graficului stabilit, pot intra în posesia banilor și beneficiarii de alte prestații sociale, cum ar fi: pensii, alocaţii, compensaţii băneşti lunare în schimbul asigurării cu produse alimentare, suportul financiar, ajutorul de deces, etc.

Pentru acestea au fost alocate mijloace bănești în mărime de 1473.6 mln. lei. CNAS amintește că sumele cuvenite pot fi ridicate de la instituţiile bancare sau din orice oficiu poştal, indiferent de locul de domiciliu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram