Candidatul independent Veaceaslav Valico a obținut mai multe voturi decât unele partide de dreapta. Potrivit datelor oferite de Comisia Electorală Centrală (CEC), pentru Valico și-au dat votul 2 513 cetățeni, clasându-se pe locul 14 din cei 23 de candidați. 

Susținerea pentru singurul candidat independent a fost mai mare decât pentru partidul condus de fostul edil al Capitalei, Ruslan Codreanu, Puterea Oamenilor, care a obținut puțin peste 1 600 de voturi. La fel, și formațiunea Partidul Legii și Dreptății, pe listele căruia se regăsea Mariana Durleșteanu, a obținut mai puține voturi. Puțin peste 1 400 de cetățeni l-au ales.

Cele mai puține voturi le-a obținut Partidul Noua Opțiune Istorică, cel care a încercat să-și schimbe abrevierea în PAȘ. Astfel, doar 200 de cetățeni și-au dat votul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!