/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Accident grav la Cahul. Un bărbat a murit, după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat

missing
14 iulie 2021, ora 16:59

Un bărbat de 65 de ani din orașul Vulcănești a decedat în urma unui accident rutier care s-a produs în dimineața zilei de miercuri în raionul Cahul. Mai exact, mașina pe care o conducea s-a răsturnat.

Polițiștii spun că au fost alertați la ora 05:05. Oamenii legii au fost înștiințați că pe traseul Vulcăneşti – Cahul – Taraclia , un automobil de marca „Opel” a derapat de pe carosabil și s-a răsturnat. Accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă, după ce șoferul a pierdut controlul volanului.

Pe lângă bărbatul decedat, în mașină se mai afla o femeie. Aceasta nu a fost rănită grav și nu a necesitat ajutor medical.

Polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram