/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/Horoscop 14 iulie/ Peștii ar fi bine să nu se lase influențați de un conflict minor cu partenerii de cuplu

14 iulie 2021, ora 07:31

Horoscop Berbec – 14 iulie 2021: Chiar dacă ești convins de anumite lucruri, tot ar fi mai bine să discuți cu persoanele vizate, poate îți vei da seama că și ele au dreptate, în felul lor.

Horoscop Taur – 14 iulie 2021: Ar fi bine să fii mai rezervat astăzi față de oricine, în special față de cei dragi, pe care îi poți supăra degeaba, doar pentru că ai impresia că tu știi mai bine ce trebuie să facă și cum.

Horoscop Gemeni – 14 iulie 2021: Ar trebui să acorzi mai multă atenție afirmațiilor pe care le faci, mai ales față de cei din familie. Există riscul să răscolești anumite sensibilități pe care nu le cunoști prea bine.

Horoscop Rac – 14 iulie 2021: Te mulțumești cu mai puțin și consideri că e suficient ca să îi ții la distanță pe cei care te supără, de obicei. Mai bine cauți ceea ce îți aduce bucurie, mai multă sau mai puțină, nu contează.

Horoscop Leu – 14 iulie 2021: Te vezi nevoit să te ocupi de chestiuni mai lumești, fără să ai dispoziția necesară pentru asta. O alegere bună, în astfel de situații este să te bazezi pe ceea ce îți inspiră sentimentele frumoase.

Horoscop Fecioară – 14 iulie 2021: Chiar dacă sunt destule lucruri care nu funcționează așa cum trebuie, iar cei din jur par prea ocupați ca să asculte ce ai tu de spus, acestea nu pot fi motive de descurajare, ci de perseverență calmă.

Horoscop Balanță – 14 iulie 2021: Multe dintre impresiile pe care le culegi cu atâta hărnicie pe parcursul acestei zile sunt false. Nu poți face planuri pe baza lor, nici negative, nici pozitive.

Horoscop Scorpion – 14 iulie 2021: Sunt posibile deziluzii care te vor afecta, pe moment, dar sunt utile pentru evoluția ta viitoare. Discuțiile pe aceste subiecte, atât de sensibile trebuie purtate cu mănuși de catifea.

Horoscop Săgetător – 14 iulie 2021: Ar fi bine să îți menții concentrarea, chiar de la primele ore, pe ceea ce merge bine în viața ta și pe ce ai de făcut pentru ca această direcție să continue. Așa te vei ține departe de ceea ce este inutil.

Horoscop Capricorn – 14 iulie 2021: Chiar dacă nu ai chef de discuții detaliate despre anumite planuri pe care le-ai făcut, tot va trebui să dai unele explicații acelor apropiați pe care te bazezi pentru a le vedea împlinite.

Horoscop Vărsător – 14 iulie 2021: Astăzi cei din jur vor spune vrute și nevrute, dar e de ajuns să știi asta ca să te ții departe de influențele negative. Pesimiștii nu merită nici timpul, nici atenția ta.

Horoscop Pești – 14 iulie 2021: Ar fi bine să nu te lași influențat de un conflict minor cu partenerul de cuplu care ți-ar putea colora întreaga zi în tonuri sumbre, fără motive reale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram