/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Punctele mobile de vaccinare, active în continuare. Autobuzul va staționa astăzi la Bubuieci, iar troleibuzul la Telecentru

missing
15 iulie 2021, ora 09:19

Imunizarea în cele două puncte mobile de vaccinare, un troleibuz și un autobuz, continuă. Troleibuzul staționează astăzi în cartierul Telecentru al Capitalei, iar autobuzul în comuna Bubuieci. 

În intervalul orelor 10:00-18:00, troleibuzul va fi pe str. Miorița, intersecție cu șos. Hâncești, vizavi de Complexul locativ „Miorița”, iar autobuzul se va deplasa în comuna Bubuieci, str. Toader Bubuiog, 28, în preajma sediului Primăriei.

Amintim că troleibuzul amenajat cu punct de vaccinare anti COVID-19 circulă conform unui grafic prestabilit, în toate sectoarele Capitalei, iar autobuzul este destinat suburbiilor.

Cetățenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susținerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19.

Campania de vaccinare în R. Moldova a început pe 2 martie. Până în prezent, au fost administrate peste 824 de mii de doze. Numărul celor vaccinați cu ambele doze a depășit 328 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram