Imunizarea în cele două puncte mobile de vaccinare, un troleibuz și un autobuz, continuă. Troleibuzul staționează astăzi în cartierul Telecentru al Capitalei, iar autobuzul în comuna Bubuieci. 

În intervalul orelor 10:00-18:00, troleibuzul va fi pe str. Miorița, intersecție cu șos. Hâncești, vizavi de Complexul locativ „Miorița”, iar autobuzul se va deplasa în comuna Bubuieci, str. Toader Bubuiog, 28, în preajma sediului Primăriei.

Amintim că troleibuzul amenajat cu punct de vaccinare anti COVID-19 circulă conform unui grafic prestabilit, în toate sectoarele Capitalei, iar autobuzul este destinat suburbiilor.

Cetățenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susținerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19.

Campania de vaccinare în R. Moldova a început pe 2 martie. Până în prezent, au fost administrate peste 824 de mii de doze. Numărul celor vaccinați cu ambele doze a depășit 328 de persoane.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!