Semafoarele de la intersecția străzilor Kiev – Tudor Vladimirescu din sectorul Rîșcani al Capitalei vor fi deconectate. Acțiunea are loc din cauza unor lucrări de reparație și întreținere a semafoarelor. 

Potrivit Inspectoratului Național pentru Securitate Publică (INSP), semafoarele vor fi deconectate astăzi, fără a preciza cât vor dura lucrările de întreținere a acestora.

În context, INSP recomandă șoferilor să se conformeze necondiţionat semnelor și indicaţiilor agenţilor de circulație, antrenați în dirijarea circulației rutiere în intersecția nominalizată și să nu intre în intersecție, în cazul în care circulația în direcția de deplasare este dificilă sau blocată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!