Caz tragic în Stăuceni. Un tânăr de 22 de ani a murit strivit de un mal de pământ

16 iulie 2021, ora 10:25

Un caz tragic a avut loc miercuri în comuna Stăuceni din municipiul Chișinău. Un tânăr de 22 de ani a murit strivit de un mal de pământ. Totul s-a întâmplat în timp ce săpa un șanț. Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală, unde se va stabili cu exactitate cauza decesului. 

Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 15:15. O companie care efectua lucrări de excavare pentru o rețea de conducte de canalizare a anunțat că un mal de pământ s-a surpat peste un angajat. La fața locului imediat s-au deplasat polițiștii, salvatorii și o ambulanță.

Forțele de ordine au scos tânărul de sub pământ, iar medicii au depus tot efortul pentru ca acesta să scape cu viață, dar acesta nu a mai putut fi salvat. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia se va stabili toate circumstanțele producerii incidentului. De asemenea, au fost sesizați și reprezentanții de le Inspecția Muncii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram