Un caz tragic a avut loc miercuri în comuna Stăuceni din municipiul Chișinău. Un tânăr de 22 de ani a murit strivit de un mal de pământ. Totul s-a întâmplat în timp ce săpa un șanț. Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală, unde se va stabili cu exactitate cauza decesului. 

Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 15:15. O companie care efectua lucrări de excavare pentru o rețea de conducte de canalizare a anunțat că un mal de pământ s-a surpat peste un angajat. La fața locului imediat s-au deplasat polițiștii, salvatorii și o ambulanță.

Forțele de ordine au scos tânărul de sub pământ, iar medicii au depus tot efortul pentru ca acesta să scape cu viață, dar acesta nu a mai putut fi salvat. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia se va stabili toate circumstanțele producerii incidentului. De asemenea, au fost sesizați și reprezentanții de le Inspecția Muncii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!