/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Accident matinal în sectorul Rîșcani. O mașină s-a răsturnat

missing
17 iulie 2021, ora 11:01

Un accident rutier s-a produs în această dimineață în sectorul Râșcani al Capitalei. Două automobile s-au ciocnit, iar în urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.  

Polițiștii spun că au fost alertați în jurul orei 08:49. Oamenii legii au fost alertați că pe strada Andrei Doga s-a produs un accident rutier.

Ajunși la fața locului, inspectorii au stabilit că sunt implicate un automobil de marca „Dacia”, condus de un bărbat de 35 de ani, și o mașină de marca „Skoda”, la volanul căreia se afla un tânăr de 24 de ani.

În urma impactului, automobilul „Dacia” s-a răsturnat. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și cine se face vinovat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram